• صفحه اصلی
  • خدمات ما
  • مقالات
  • پروژه ها
  • استخدام
استعلام قیمت

ساخت سوله

ساخت سوله فلزی کاری دشوار ، طولانی و هزینه بر است که با اجرای اصولی می تواند بسیار مقورن به صرفه باشد. سان فولاد با داشتن کادر مجرب در ساخت این سازه همراه شما است تا علاوه بر طراحی درست و اصولی در هزینه ها صرفه جویی کرده و در کوتاه ترین زمان بتوان ساخت این سازه را به شما تحویل دهد.

ساخت سوله فلزی با کمترین هزینه

سوله یکی از انواع سازه های پر کاربرد و رایج در حوزه صنعتی، کشاورزی، تولیدی و خدماتی در کشورمان محسوب می شود که با توجه به ساخت کارخانه ای و با کیفیت و سرعت بالا در ساخت و نصب بهترین گزینه برای افراد فعال در حوزه های یاد شده می باشد که فضایی بزرگ در اختیار می گذارد و سریعا قابل بهره برداری است. تمام محاسن این سازه زمانی تحقق می یابد که طراحی، ساخت و نصب آن بصورت کاملا با کیفیت و حرفه ای انجام شده و البته از نظر اقتصادی وقتی تمام ملاحظات با توجه به کاربردی در نظر گرفته شده توسط کارفرما اعمال گردد. 

مراحل ساخت سوله

ساخت این سازه با سازه های فولادی دیگر تفاوت هایی دارد که رعایت هر کدام تاثیر زیادی در هزینه و ساخت آن دارد.
طراحی:
طراحی این سازه کار آسانی نیست و باید صفر تا صد آن توسط مهندس محاسب با تجربه و متخصص انجام گیرد. در چند سال اخیر استفاده از نرم افزار های مهندسی باعث بالا رفتن دقت و سرعت در این مرحله شده است. نرم افزار Tekla Structure در حال حاضر بهترین و دقیق ترین نرم افزاری است که مهندسان با استفاده از آن برای نقشه های شاپ سوله استفاده می کنند. چهار مشخصه اصلی که باید در طراحی مد نظر قرار گیرد.
1) دهانه سوله : تعیین دقیق و مناسب دهانه در عرض سوله با توجه به کارایی و اقتصادی بودن آن انجام می گیرد که متوسط هر دهانه بین 10 تا 30 متر متغییر است.
2) طول سوله : قرارگیری قاب های سوله (دهانه سوله) معمولا به صورت متوالی می باشد. فاصله اولین قاب تا آخرین قاب، طول سوله می باشد. محدودیت طول سوله انبساط و انقباض ناشی از گرادیان حرارتی اقلیم قرارگیری سوله می باشد. برای رفع این محدودیت درز انبساط در نظر گرفته می شود. معمولا در طول سوله هر 50 تا 70 متر درز انبساط پیش بینی می شود که بهتر است تا فونداسیون امتداد پیدا کند. 
3) ارتفاع سوله : منظور ارتفاع کنار سوله (کنج یا شانه سوله) می باشد. میزان ارتفاع بستگی به ماشین آلات داخل سوله، ارتفاع موثر جرثقیل سقفی و کاربری که سوله آن طراحی می شود دارد. به طور معمول 6 تا 12 متر این اندازه متغییر است که با توجه به نیاز کارفرما در طراحی لحاظ می شود.
4) شیب سوله : حداقل شیب 12 درصد و حداکثر آن 30 درصد در نظر گرفته می شود. در حالت عادی 15 درصد بهترین میزان شیب است. البته برف، باران و باد تاثیر مستقیم بر محاسبه شیب سازه دارد.
هر چهار موردی که در بالا به آن ها اشاره کردیم اهمیت بسیاری در ابعاد, محل دقیق قرارگیری ستون ها, رفترها، بادبندها و ... دارند.
برش و سوراخ کاری:
بعد از انجام مراحل طراحی ، قطعات با توجه به نقشه شاپ برش داده می شود و سوراخ های لازم در محل های مورد نظر ایجاد می شود. برش کاری در کارخانه به صورت گرم و سرد انجام میگیرد تا دقت کار بالا رود.
مونتاژ و جوش:
بعد از برش قطعات لازم که باید در کارخانه جوش داده شوند با استفاده از دستگاه های مدرن و پیشرفته به یکدیگر متصل می شوند.
تمیزکاری:
معمولا در هنگام جوشکاری مواد زائد و چربی بر روی قطعات ایجاد می شود که در این مرحله باید تمام آن ها تمیز شوند.
رنگ آمیزی :
در انتها قطعات با توجه به رنگ دلخواه کارفرما و طبق استاندارهای ملی رنگ آمیزی می شوند.

انواع سازه فلزی سوله

1) سوله UBM  یا قوسی :

در ساخت سازه این سوله از ستون و اسکلت استفاده نمی شود بلکه ورق  گالوانیزه با استفاده از دستگاه Simer بهم دوخت می شوند. این نوع سوله به صورت تونلی است. معمولا این نوع سوله برای انبارهای موقت و مواقع اضطراری استفاده می شود.

2) سوله چند طبقه:

در مواردی که محدودیت زمین وجود داشته باشد و نیاز به فضای بیشتری باشد بهترین حالت استفاده از سوله چند طبقه است. البته می توان به صورت نیم طبقه نیز ساخته شود.

3) سوله یک طبقه:

از این نوع سازه در ساخت کارخانه ها، انبارها، مرغداری ها، آشیانه های هواپیما، تعمیرگاه ها، فروشگاه ها و سالن های ورزشی با قاب هایی با دهانه بزرگ در یک طبقه نیاز است، استفاده می شود.

4) سوله سنگین:

از قدیمی ترین نوع سوله در ایران است که به سوله سنتی نیز شناخته می شود. در این نوع سوله معمولا قالب ها و ستون ها در کارخانه بهم جوش داده می شود و به محل احداث فرستاده می شود. زمان ساخت این سوله نسبت بهذ سوله های دیگربیشتر است و قیمت تمام شده آن نسبت به سوله های دیگر بیشتر است، ولی به دلیل آشنایی کنتر کارفرما ها با سوله های به روز و ارزان تر هننوز تعداد کسانی که متقاضی این نوع سوله می باشند کم نیست، البته با مشاوره اصولی می توان کارفرما را در ساخت سوله بهترو مقرون به صرفه تر راهنمایی کرد.

هزینه سوله

یکی از مهم ترین عواملی که در هزینه هر سازه فولادی تاثیرگذار است وزن سازه می باشد. عواملی که باعث افزایش وزن سوله می شود شامل دهانه، ارتفاع، تناژ، جرثقیل سقفی (در صورت وجود) ، محل احداث (از نظر اقلیم، موقعیت قرارگیری جغرافیایی و میزان خطر لرزه خیزی منطقه)، بار زنده و مرده وارده به سازه می باشد.
تخصص مهندس طراح در این هزینه بسیار تاثیر گذار است و باعث کم شدن وزن و هزینه های سوله می شود.
شرکت سان فولاد با داشتن مهندسان متخصص، سوله شما را طراحی کرده تا کمترین هزینه ایجاد شود. شما می توانید برای استعلام قیمت و مشاوره با شرکت تماس بگیرید تا بتوانید از راهنمایی های لازم بهره بگیرید.
 

Logo

سان فولاد - طراحی- ساخت و نصب انواع سازه فلزی

دسترسی سریع
ثبت نام در خبرنامه
از آخرین نرخ ها و وقایع ما مطلع باشید
تمامی حقوق نزد شرکت سان فولاد محفوظ میباشد - بهمن 1403