صفحه اصلی
خدمات ما
مقالات
پروژه ها
پروژه های سوله
پروژه های پلت فرم صنعتی
پروژه های اسکلت فلزی
پروژه های تیر گرد
پروژه های المان، جرثقیل، مخازن
استخدام
سان فولاد
درباره ما
تماس با ما
استعلام قیمت سوله و سازه فلزی
دعوت به همکاری
استعلام قیمت
صفحه اصلی
خدمات ما
مقالات
پروژه ها
پروژه های سوله
پروژه های پلت فرم صنعتی
پروژه های اسکلت فلزی
پروژه های تیر گرد
پروژه های المان، جرثقیل، مخازن
استخدام
سان فولاد
درباره ما
تماس با ما
استعلام قیمت سوله و سازه فلزی
دعوت به همکاری
خانه
/
مطالب
پرلین چیست و چه کاربردی دارد
لاپه یا پرلین، پروفیل های فلزی سبکی هستند که در سوله ها بر روی خرپاها یا قاب ها برای حمایت از ستون های سازه در برابر وزن سقف مورد استفاده قرار می گیرد. لاپه علاوه بر اتصال قاب ها به یکدیگر مکانی مناسب برای پوشش سقف هستند.
مقالات آموزشی
۱۱ مهر ۱۴۰۳
با جرثقیل سقفی و انواع آن آشنا شوید
جرثقیل سقفی نوعی دستگاه حمل و جا به جایی اجسام سنگین است که معمولا در کارخانه ها، انبارها، کارگاه ها و سایر محیط های سرپوشیده مورد استفاده قرار می گیرد. در محیط های صنعتی زمانی که وزن تجهیزات و وسایلی که نیاز به جا به جایی دارند به بیش از یک تن برسد نیاز به جرثقیل احساس می شود. در این مقاله قصد داریم به یک سری از سوالاتی که ممکن است در خصوص اهمیت جرثقیل سقفی برایتان پیش آمده باشد پاسخ دهیم، از شما می خواهیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
مقالات آموزشی
۱۱ مرداد ۱۴۰۳
ساخت سوله مرغداری صنعتی استاندارد با هزینه مناسب
برای صنعتی کردن نگهداری و پرورش مرغ مادر، جوجه مرغ گوشتی، بوقلمون و ... نیاز به سوله سبک است، که با توجه به شرایط آب و هوایی و نوع نیاز دارای طراحی خاص می باشد.
مقالات آموزشی
۱۱ خرداد ۱۴۰۳
با انواع بار وارد بر سوله آشنا شوید
مهم ترین عاملی که مهندس طراح در هنگام طراحی و محاسبه هر سازه ای به آن باید توجه کرد بارگذاری سازه است. که تاثیر مستقیمی بر هزینه ساخت آن دارد. برآورد بار وارده بر سازه براساس مبحث ششم مقررات ملی ساختمان و یا ASCE7 انجام می شود.
مقالات آموزشی
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
اجرای صنعتی سازه های فولادی
سازه های فولادی بدلیل امکان پیش ساخته کردن آن در کارخانه ساخت و نصب در کارگاه و اتصالات استاندارد و انعطاف پذیری در توسعه سازه بسیار بیشتر از سازه های بتنی قابلیت صنعتی سازی دارند و بخصوص در ساخت ساختمان های انبوه و بزرگ که نیاز به صنعتی سازی طبق مبحث 11 مقررات ملی ساختمان می باشد کاربرد دارند.
مقالات آموزشی
۱۱ فروردین ۱۴۰۳
مصالح به کار رفته در ساخت اسکلت فولادی
برای ساخت اسکلت فولادی مصالحی چون انواع قطعات فولادی (صفحات کف ستون، ستون، تیر، مهاربند، خرپا، لاپه، دستک، پیچ و مهره، پرچ، پین و اتصالات، پیچ مهاری داخل بتن) ، الکترود مصرفی در جوشکاری، میلگرد مورد استفاده قرار می گیرد.
مقالات آموزشی
۱۱ اسفند ۱۴۰۲
چرا ساخت اسکلت فولادی در کارخانه بهتر است
تا ده سال قبل بیشتر کسانی که میخواستند ساختمانی بسازند از روش های سنتی کمک می گرفتند، گرچه هنوز هم تعدادی از کارفرمایان از این روش استفاده می کنند و تصور می کنند از این طریق می توانند هزینه کمتری پرداخت کنند ولی نمیدانند که در زمان کوتاهی هزینه های هنگفتی برای جبران این کار باید متحمل شوند.
مقالات آموزشی
۱۱ بهمن ۱۴۰۲
معرفی انواع سوله با توجه به شکل ظاهر
همان طور که بیشتر نیز به آن اشاره کردیم، سوله سازه ای صنعتی است که کاربرد زیادی در زندگی ماشینی این روزها دارد، که با درک صحیح از عملکرد و شناخت انواع آن ویژگی های هر کدام انتخاب درست تری می توان داشت.
مقالات آموزشی
۱۱ آذر ۱۴۰۲
با انواع مقاطع فولادی آشنا شوید
مقاطع فولادی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین مصالح ساختمانی هستند که با اسامی مختلفی شناخته می شوند و دارای اشکال مختلفی هستند، تنوع بسیاری دارند ( توپر، توخالی، باز و ...) تنوع در اشکال مختلف باعث شده تا کاربردهای زیادی داشته باشند.
مقالات آموزشی
۱۱ آبان ۱۴۰۲
انواع اتصالات پیچی در سازه های فولادی
افزایش اجرای صنعتی سازه ها در شهر های بزرگ کشورمان بدلیل کیفیت بالاتر از اجرا در محل، سرعت بالاتر دارا بودن کنترل کیفیت در واحدهای صنعتی ساخت و آشنایی متخصصین با استاندارهای مصالح فولادی باعث شده است
مقالات آموزشی
۱۱ مهر ۱۴۰۲
اهمیت جوشکاری در ساخت انواع سازه های فلزی
جوشکاری به دلیل هزینه پایین، قابلیت انجام در شرایط آب و هوایی متفاوت، اتصالات دائمی ... و تنوع بسیار در شیوه های مختلف جوشکاری و اتوماتیک بودن بهترین روش جهت اتصالات در ساخت سازه های فلزی می باشد.
مقالات آموزشی
۱۰ شهریور ۱۴۰۲
اهمیت تست جوش در ساخت سازه فلزی
جوش یکی از اتصالات مهم در هر سازه فلزی می باشد که رابطه مستقیم با استحکام سازه دارد. تست جوش معیار دقیقی برای مقاومت سازه در عمل است و با میزان تئوری محاسبه شده آن قابل مقایسه است. استحکام و مقاومت سازه مستقیما به اتصالات و نحوه اتصال اعضاء سازه بستگی دارد. اتصال اعضاء سازه های فولادی توسط پرچ، پیچ یا جوشکاری انجام می شود.
مقالات آموزشی
۱۰ مرداد ۱۴۰۲
1
2
مرور بخش های دیگر
اخبار
مقالات آموزشی
شاید دوست داشته باشید ...
تفاوت اسکت فولادی و بتنی – کدام امن تر و مقرون به صرفه تر است؟
مقاوم سازی ساختمان های فلزی در برابر زلزله
باید ها و نباید هایی در خصوص سوله دست دوم
اسکلت پیچ مهره ای یا جوشی کدام بهتر است
با اجزای اصلی سوله آشنا شوید
بهترین رنگ برای سازه های فلزی
تمامی حقوق نزد شرکت سان فولاد محفوظ میباشد -
مهر 1403